Vaginale spieren oefenen voor training


Hoe vaginale spieren op te pompen, zodat de man gek is van genot

Wise Nature gelegd in elke vrouw het vermogen om niet alleen de spieren van de handen en benen te beheersen, maar ook de spieren van de bekkenbodem of, omdat ze anders zijn, intieme spieren genoemd. Deze spieren zijn verantwoordelijk voor de belangrijkste aspecten van de gezondheid van vrouwen, evenals voor het vermogen, niet alleen om een ​​orgasme zelf te ontvangen, maar ook genieten van een seksuele partner door vaginale seks. Maar ondanks dit, leiden de meeste vrouwen niet alleen vaginale spieren, maar realiseer je in principe niet het bestaan ​​van methoden voor de ontwikkeling van hun seksualiteit.

Waarom moet je intieme spieren trainen

Intieme spieren ondersteunen belangrijke interne organen. Met verzwakte spieren kan een weglating van organen optreden, die pijnlijke gewaarwordingen, urine-incontinentie en t vasthoudt. D. Verzwakte intieme spieren hebben een negatieve invloed op het intieme leven van een vrouw: het krijgt veel minder sensaties van seks en geeft minder aan hun partner.

Een bijzonder belangrijke rol van oefening voor de ontwikkeling en versterking van intieme spieren wordt gespeeld in het proces van voorbereiding op zwangerschap en postpartumherstel. Sterke en elastische intieme spieren helpen het gemakkelijker te maken om het generieke proces zelf te dragen, de waarschijnlijkheid van gaten te verminderen, de negatieve gevolgen van de bevalling te leveren – zoals onvrijwillig urineren.

In veel Europese landen in het programma van postpartumherstel op de verzekering omvatten klassen op de meestimulant – het apparaat voor het opleiden van intieme spieren. In het beste geval schrijft de arts de meeste oefeningen van Kegel voor.

Tuto práci potvrdili vÄ›dci Královské univerzity v Belfastu. „Sexuální aktivita má samozÅ™ejmÄ› pozitivní dopad na zdraví mužů,“ oÄekával takových George Diavi-Smith. Jeho slova odpovídají americké studii po dlouhou dobu, podle které muži, kteří dávají sex nejménÄ› půl hodiny každý týden, žijí v průmÄ›ru o osm let déle než jejich ménÄ› sexuálnÄ› aktivní.

Wat geeft nog meer de versterking van intieme spieren

Training van intieme spieren versterkt je sensaties van seks. De instroom van bloed veroorzaakt door oefeningen verhoogt de gevoeligheid van de vagina en draagt ​​bij aan de ontvangst van vaginale orgasmes.

Een meer levendig orgasme ontvangt niet alleen een vrouw, maar ook een man: seks met een vrouw met ontwikkelde intieme spieren, moet hij grotere weerstand dan normaal overwinnen. Vrouw gewikkeld in sterke spieren van de seksuele spieren van een partner, geeft hem een ​​onvergelijkbaar plezier en draagt ​​bij aan een krachtige emissie van sperma aan het einde van de Sex Act. En dit beïnvloedt op zijn beurt de gezondheid van de prostaatkliermensen, waarschuwingsstagnerende verschijnselen en erectiepillen apotheek de ontwikkeling van prostatitis.

Hoe vaginale spieren te pompen

Een klassieke optie voor de ontwikkeling van intieme spieren is opleiding op het Kegel-systeem – de beschrijving is te vinden op internet of vraagt ​​zijn gynaecoloog. Moderne artsen adviseren ook om vaginale ballen te gebruiken – ze worden verkocht in sekswinkels en zijn toegankelijk voor iedereen, evenals de myostimulanten – deze apparaten zijn moeilijker te vinden, maar ze zijn beschikbaar.Let op seksspeeltjes dat zal helpen om orgasme te bereiken.

Als u een zwangerschap plant, let op: start de oefeningen om de intieme spieren te versterken is vóór de conceptie nodig, en niet tijdens de zwangerschap. Als je hebt geleerd dat je al zwanger bent, maar je wilt een dergelijke training beginnen, moet je het pre-bespreken met je dokter die je kijkt.

Hoe de intieme spieren te trainen? In het algemeen moet het opleidingsprogramma voor intieme spieren individueel worden gecompileerd voor elk meisje, afhankelijk van talrijke essentiële factoren. Een dergelijk programma kan aanbieden in het midden van geslachtsonderwijs – het is alleen nodig om ervoor te zorgen dat uw instructeur is gecertificeerd als een immigratiespecialist.

Klassen in opleiding Intieme spieren in het onderwijscentrum kunnen er anders uitzien, het hangt allemaal af van de instelling. In onze geheimen, geen enkele uitkleden, zijn er geen ongemakkelijke momenten. We bieden een individuele raadpleging of groepstraining zonder te oefenen, maar met daaropvolgend online advies. Elk meisje www.hikebikekayak.com/rentals/ ontvangt als gevolg een gedetailleerde 28-daagse training, verscherpt er en de mogelijkheid om op elk moment contact op te nemen met de coach.

Oefeningen voor intieme spieren thuis

Als een voorbeeld van het programma (het moet afzonderlijk worden aangepast, zoals we al hebben geschreven) overweeg het programma van training voor intieme spieren met behulp van vaginale ballen.

Voor training gebruiken we vaginale ballen van verschillende ontwerpen. Steek elke dag dubbele ballen op de koppeling met een diameter van 4,5 cm en we dragen ze 3 uur, periodiek spannende spieren (om de 10 minuten). We voeren deze oefening 21 dagen, 6 dagen op rij, 1 dag per week weekend uit. De volgende drie weken dragen ballen om 5 uur per dag, en klassen passeren het volgende schema: elke 30 minuten spannen we de spieren gedurende 30 seconden, 30 seconden ontspanning – en dus 5 herhalingen. De komende drie weken dragen we een grote gewichtsbal – zoals de spieren al een toon hebben verworven, valt de bal niet uit.

Ballen zonder keten zijn ontworpen voor een meer geavanceerd trainingsniveau. Je kunt ze in de vagina zetten en de spieren zo lang mogelijk houden, terwijl je in beweging bent. Ballen bezitten een ontheemdencentrum van de zwaartekracht, dus de hele tijd zal overvallen. Verhoog geleidelijk de belasting, veranderende ballen: hoe hoger het niveau van uw vaardigheid (en de sterkere uw intieme spieren) – de minder diameter en meer lampgewicht. Hogere aerobatics – retentie van twee kleine metalen ballen tijdens een fitnesstraining van twee uur. Minnaar van pittige situaties gaan zelfs met ballen werken!

Zeer effectieve oefeningen voor de ontwikkeling van intieme spieren in combinatie met de algemene fysieke training, bijvoorbeeld hardlopen. Toen we rennen, ontspant musculatuur. Daarom, wanneer een vrouw met de ballen loopt, moet ze sterker zijn om de spieren van de bekkenvloer te persen, omdat ze dat begrijpt, anders vallen de ballen gewoon. Hierdoor lijkt de training productiever.